تیر 97 - پرسشنامه / مبانی نظری و پژوشی/ Spss
سفارش تبلیغ
صبا ویژن

 

پرسشنامه نقش رسانه های صوتی و تصویری در گسترش فرهنگ کتابخانه و کتابخوانی

امروزه حتی در پرتو گسترش روزمره فناوری های نوین ارتباطی و اطلاعاتی، توسعه فرهنگی هر کشوری در گروی اهمیت دادن به کتاب و افزایش نرخ سرانه کتابخوانی است؛ به طوری که با وجود گسترش نفوذ و اثرگذاری فناوری های نوین ارتباطی، کتاب هنوز هم، جایگاه مهمی در سبد فرهنگی جوامع ایفا می¬کند؛ از این روست که جوامع پیشرفته شتابنده به سوی جامعه اطلاعاتی، سرانه مطالعه بالاتری را به خود اختصاص داده اند. برای نمونه کشورهایی چون ژاپن، انگلستان و ایالات متحده آمریکا به ترتیب 90، 55 و 20 دقیقه از شبانه روز خود را به مطالعه اختصاص می¬دهند و این داده ها نشان می¬دهد که کتابخوانی، یک ویژگی ممتاز فرهنگی و به عبارت دیگر ویژگی رفتاری مردم این کشورهاست (شرا،1382، نقل به مضمون).
کل نظام اجتماعی را یک فرهنگ فرایندی می¬داند که دغدغه اصلی آن به اطلاعات و دانش معطوف است و حتی مناسب‌ترین تصمیم‌های سیاسی در پرتو آن نوع از صورت ذهنی از جهان شکل می‌گیرد که شخص تصمیم‌گیرنده در ذهن خود دارد. به این ترتیب جامعه¬ای که عادت به کتابخوانی در آن نهادینه نشده، نمی تواند دانش درستی از وضع موجود داشته باشد و تصمیم های درستی بگیرد. به همین دلیل، اهمیت دستیابی به اطلاعات هر چه دقیق¬تر در جوامع پیشرفته به حدی است که یکی از اجزاء اصلی توسعه پایدار را می¬سازد. درواقع، یکی از الزامات توسعه پایدار در عصر انفجار اطلاعات شبکه ای هم، وجود نظامی کارآمد برای فراهم ساختن اطلاعات لازم در هر یک از حوزه¬های سیاسی، اقتصادی، تولیدی، فرهنگی و غیره است. اما کارآمدی این نظام اطلاعاتی نیازمند ارتباط مدام و تکامل یابنده زنجیره “کتاب، کتابخانه و کتابخوانی” است تا در سایه آن نویسندگان، ناشران، کتابخانه ها و خوانندگان، نقش خود را به درستی انجام دهند. از این رو، ملاحظه می شود که رفتار کتابخوانی، درواقع یک رفتار استراتژیک است که حیات جوامع به آن وابسته است( اجاق، 1393). متاسفانه با گسترش چشمگیر فناوری های نوین اطلاعاتی و ارتباطی هر زمان و دوره ای شاهد کاهش سرانه مطالعاتی کتاب در جوامع در حال توسعه ای چون ایران بویژه در میان کودکان و نوجوانان هستیم. اینترنت و قابلیت ها و امکانات نرم افزاری جدید آن بویژه در سال های اخیر فراگیر شدن شبکه های اجتماعی همچون فیس بوک، تلگرام و . ذائقه بسیاری از کاربران ایرانی را تغییر داده و آنان را به ریزه خوانی و پراکنده خوانی سطحی و نامنسجم در گروه و کانال های مختلف سوق داده است. اینپرسشنامهدارای14 گویه است و توسط خسروی (1392) بر اساس طرح لیکرت 5 درجه ای  طراحیگردیدهاست.

                                               جهت دریافت این پرسشنامه کلیک فرمائید.

برای مشاهده لیست همه ی  پرسشنامه های استاندارد لطفا همین جا روی پرسشنامه استاندارد کلیک فرمایید.

برای دسترسی به مطالب جالب در مورد موفقیت در زندگی و کسب و کار روش تحقیق، SPSS، انواع پرسشنامه و همچنین آگاهی از به روز شدن سایت در کانال تلگرامی ما عضو شوید.

کانال تلگرام

 



تاریخ : یکشنبه 97/4/31 | 6:54 عصر | نویسنده : ابوبکر عزیزی مقدم | نظر

 

وقتی به عنوان فردی موفق شناخته می شوید، باید انتظار آدم‌های حسود را در زندگی‌تان داشته باشید. آن‌ها سعی می کنند ارزشمند بودن شما را زیر سؤال ببرند و به موفقیت هایتان حسادت می ورزند. افراد حسود تأثیر منفی خود را به سادگی به زندگی دیگران وارد می کنند؛ اما ما دوست نداریم مورد حسادت و بی‌لطفی دیگران قرار بگیریم؛ اما حقیقت این است معاشرت با افراد حسود اجتناب ناپذیر است. با یوکن همراه باشید تا به شما بگوییم چطور با آدم‌های حسود برخورد کنید.

بدون شک نمی توانید از گزند افراد حسود در امان باشید، خصوصاً وقتی به موفقیت رسیده باشید. در این مواقع باید به آن‌ها اجازه دهید، بر شما تأثیر بگذارند یا کاری کنید که از حسادتشان به نفع خودتان بهره ببرید.

در ادامه‌ی مقاله به 10 نکته‌ی مهم اشاره می کنیم که با استفاده از آن‌ها می توانید از رفتار افراد حسود در جهت دست یابی به موفقیت بیشتر بهره ببرید.

اگر به شما حسودی می شود، یعنی در مسیر درست زندگی قرار دارید

بودن تعدادی افراد حسود در اطرافتان این پیام را القا می کند که به موفقیت قابل توجهی دست یافته‌اید. اگر هیچ موفقیتی نصیبتان نشده است، هیچ کسی هم به شما آن‌قدر توجه ندارد که انتقادی بکند.

پس وقتی آدم‌های حسود را در اطرافتان می بینید که به زندگی و کار شما حسادت می کنند، بدانید در جاده‌ی موفقیت قرار گرفته‌اید. حسادت‌ها نشان دهنده‌ی درست بودن کارهایی است که انجام داده‌اید.

متفاوت از رفتار و اخلاق آن‌ها عمل کنید

مواجهه با رفتارهای زشت دیگران، به شما یاد می دهد نسبت به اطرافیانتان پذیراتر باشید. به جای تکرار رفتارهایی که حسودها در مقابل دیگران انجام می دهند، رفتار برعکس آن‌ها را در پیش بگیرید. با چنین نگرشی، آگاهی و همدلی‌تان نسبت به احساسی که دریافت بازخوردِ منفی در اطرافیان ایجاد می کند، ارتقا پیدا می کند.

پس وقتی با افرادی برخورد می کنید که همانند خودتان هستند، از آن‌ها حمایت کنید و برایشان انگیزه بخش باشید. بدین ترتیب هم به دیگران کمک می کنید و هم ارتباط معناداری با دیگر افراد موفق خواهید داشت.

 خود را با انتقادات آن‌ها ارزیابی کنید

خیلی از انتقادها به خاطر حسادت بیان می شود، اما باز هم ممکن است با انتقادی درست رو به رو شوید. در این مواقع، ناراحت نشوید، بلکه به حرفی که دیگران می زنند خوب گوش کنید. گاهی انتقادات سازنده به شما کمک می کند به آدم بهتری تبدیل شوید.

برای مثال، اگر روی پروژه‌ای کار می کنید که برای محیط زیست چالش برانگیز است و شما توجهی به این مسئله نداشته‌اید، گوش دادن به انتقادات افراد حسود می تواند نکاتی که مد نظر نداشته‌اید را به شما یادآوری کند.

شما می توانید از نظر دیگران استفاده کنید تا فرصت‌هایی را دریابید که به آن‌ها بی توجه بوده‌اید. پس با استفاده از انتقادهای افراد حسود، به آدم بهتری تبدیل می شوید.

تواضع بیشتری داشته باشید

در برخورد با انتقادهای افراد حسود مسیر دشوار اما سازنده‌ای در پیش خواهید داشت. در این مواقع یا باید همانند فرد حسود برخورد کنید یا کاری انجام دهید که درست است. بدون شک شما موفقیت بیشتری از آدم‌های حسود دارید که سعی می کنند شرایط را برایتان سخت کنند.

در هر صورت باید در واکنشی که دارید متواضع‌تر باشید. نیاز نیست خودستایی کنید یا سعی کنید اعتبار خود را به تائید برسانید. بلکه واکنش خود را متواضع و محترمانه نشان دهید.

تعارض‌ها را بهتر حل و فصل کنید

برخورد با آدم‌های حسود، فرصتی فراهم می کند تا بهتر بتوانید تعارض‌ها را حل و فصل کنید. شاید شما را در فضای مجازی یا در برخورد حضوری به چالش بکشند و موقعیت سختی برایتان ایجاد کنند. باید از این فرصت برای آموختن بیشتر درباره‌ی تعارض استفاده کنید. گاهی باید بگذرید و هیچ پاسخی ندهید؛ در برخی مواقع نیز واکنشتان باید کمی متفاوت باشد.

یاد بگیرید خشمتان را کنترل کنید

مدیریت خشم کار بسیار دشواری است. شاید افراد حسود حرفی بزنند که شما را بسیار خشمگین و عصبانی کند؛ اما باید یاد بگیرید خشمتان را کنترل کنید و واکنش خود را به آرامی بروز دهید.

از تمام کلمات و رفتارهای منفی، به نفع خودتان استفاده کنید. اگر بتوانید در این شرایط سخت و اضطراب آور بر خود مسلط بمانید، یاد می‌گیرید خشمتان را در اختیار بگیرید. بدون شک نتیجه این توانایی را در زندگی خود مشاهده خواهید کرد.

تأثیر منفی برخورد با حسودان را نادیده بگیرید

هر کسی در زندگی خود با افراد منفی باف و حسود مواجه خواهد شد. ما نمی توانیم تمام اطرافیانمان را مجاب کنیم که دوستمان داشته باشند. به همین خاطر می توان از افراد حسود به عنوان افرادی ارزشمند برای یادگیری این درس استفاده کرد.

قبول این مسئله که قرار نیست همه ما را دوست داشته باشند، به شما این امکان را می دهد تا توجهتان را روی مسائلی بگذارید که اهمیت بیشتری دارند؛ مثلاً، حضور داشتن در لحظه، چالش‌هایی که با آن‌ها مواجه هستید و تلاش برای تبدیل شدن به انسانی بهتر.

از حضور افراد حسود برای داشتن تفکری مستقل‌تر استفاده کنید

شاید با توهین‌های فردی مواجه شوید که باورها و شخصیت شما را زیر سؤال می برد. شما نمی توانید خود را با باورهای فرد دیگری مطابقت دهید. بلکه باید به آنچه شما را منحصر به فرد می کند افتخار کنید.

اگر یاد بگیرید خود را به خاطر همانی که هستید دوست داشته باشید، آن وقت می توانید با تفکری مستقل تر زندگی کنید. این روش زندگی میزان رضایت و موفقیتتان را افزایش می دهد.

به افراد حسود اجازه دهید انگیزه‌ی شما باشند

شاید برخی افراد به شما بگویند کسب و کار تان هرگز به موفقیت نمی رسد یا شما به اهدافتان دست پیدا نمی کنید. در این مواقع می توانید از واکنش‌های منفی به عنوان انگیزه‌ای برای موفقیت استفاده کنید. باید بدانید هیچ نیازی نیست چیزی را به کسی اثبات کنید.

البته اگر فکر می کنید با رسیدن به موفقیت می توانید حسودان را کور کنید، از این فرصت استفاده کنید و از آن به‌عنوان انگیزه‌ای برای سخت‌تر تلاش کردن بهره ببرید.

قدردان موفقیت‌هایتان باشید

آدم‌های حسود به شما کمک می کنند نسبت به پیروزی‌هایتان قدردان‌تر باشید. دست یابی به موفقیت بعد از اینکه افراد حسود زیادی به شما گفته‌اند این کار به نتیجه نمی رسد، بسیار خوشایند است.

شما باید نسبت به فرصت‌هایی که می توانید در زندگی‌تان به موفقیت تبدیل کنید، احساس غرور داشته باشید. افراد حسود به شما یادآوری می کنند باید قدردان موفقیت‌هایتان باشید.

 

منبع: entrepreneur



تاریخ : یکشنبه 97/4/31 | 3:29 عصر | نویسنده : ابوبکر عزیزی مقدم | نظر

در دوران پس از جنگ جهانی دوم، تغییر را یک پدیدهی ناپایدار می دانستند. در آن زمان،تغییر را عاملی می دانستند که شرایط عادی را آشفته می سازد. بر این باور، کارشناسان به سازمانها به عنوان محیطهای نسبتاً پایدار می نگریستند که گه گاه موج تغییرآرامش آنها را بر هم می زند. این دیدگاه در الگوی معروف فرآیند تغییر که لوین (1951) آن را طراحی نموده است، منعکس شده است. لوین تغییر را گذر از سه مرحله تعریف نمود: 1. خروج از انجماد 2. تغییر 3. انجمادمجدد بنابراین سازمان ها، برای تغییر، باید در مرحله اول از وضعیت تعادل نسبی خارج شوند و به عبارتی از حالت انجماد درآیند. در این مرحله تحرکاتی برای جدا شدن از هنجارها و سنت های سازمانی صورت می گیرد. در مرحله دوم باید آنچه را که نیاز به تغییر داشته، دگرگون سازند و در واقع تغییر را اعمال کنند و سرانجام در مرحله سوم وضعیت جدید را تثبیت نمایند. تثبیت وضعیت جدید به اندازه ی مرحله ی دوم اهمیت دارد. در مرحله سوم، سازمان باید با شرایط جدید تطابق یابد. این الگو هنوز هم برای بسیاری از مدیران، بهترین الگو محسوب می شود.

امروزه با شتاب یافتن تحولات، الگوی سنتی تغییر به صورتی که بیان شد، به تدریج کارایی خود را از دست داده است. این الگو که زیربنای اکثر نظریات سازمانی تغییر سازمانی را تشکیل می دهد، در سال های اخیر دچار دگردیسی ماهیتی شده است. دلیل این امر را باید در تغییر تلقی از تغییر جستجو کرد. امروزه، بر خلاف سال های پس از جنگ جهانی دوم، تغییر به عنوان پدیده ای پایدار و مستمر شناخته می شود. با این تلقی، سازمانها تغییر را پدیده ای می شناسند که جزء لاینفک سازمان و به طور کلی کسب و کار است. با توجه به این موضوع، بسیاری از کارشناسان، سازمان کنونی را که خصوصیاتی همانند سازمان با ثبات گذشته را دارد، تغییر پذیر و آشفته توصیف می نمایند.  تغییر سازمانی به پذیرفتن یک عقیده، نظر یا رفتار جدید به وسیله یک سازمان تعریف شده است. سازمان‌ها تحت تاثیر شرایط داخلی یا محیط بیرونی خود، پیوسته در معرض تغییر هستند. تغییر پاسخ به برخی فرصت‌ها یا رفتارهای مهم و پر اهمیت که از خارج از سازمان ناشی می‌شود، تعبیر شده است.

پرسشنامه نگرش به تغییر سازمانی (AOCQ) توسط دونهام و همکاران در سال 1989 ساخته شده و توسط رشیدی در ایران ترجمه و مورد استفاده قرار گرفته است. پرسشنامه نگرش نسبت به تغییر سازمانی شامل 18 سوال می باشد. این پرسشنامه، نگرش افراد را نسبت به تغییر سازمانی اندازه گیری می کند و آزمودنی باید پاسخ مورد نظر با عددی که بیشتر بیانگر احساس وی است، مشخص کند. گویه های این پرسشنامه مشخص می نماید که هر کارمند چه نگرشی نسبت به اعمال تغییرات در سازمان دارد. در این مقیاس، نگرش در سه بعد عاطفی، شناختی و رفتاری، مورد توجه قرار گرفته است. کاربرد این پرسشنامه د رموقعیت های سازمانی و تحقیقاتی، از اهمیت بالایی برخوردار باشد.

همراه با7مقاله مرتبط رایگان

                                               جهت دریافت این پرسشنامه کلیک فرمائید.

برای مشاهده لیست همه ی  پرسشنامه های استاندارد لطفا همین جا روی پرسشنامه استاندارد کلیک فرمایید.

برای دسترسی به مطالب جالب در مورد موفقیت در زندگی و کسب و کار روش تحقیق، SPSS، انواع پرسشنامه و همچنین آگاهی از به روز شدن سایت در کانال تلگرامی ما عضو شوید.

کانال تلگرام

 



تاریخ : یکشنبه 97/4/31 | 3:6 عصر | نویسنده : ابوبکر عزیزی مقدم | نظر

پرسشنامه نگرش به تغییر سازمانی

Attitude to Organizational Change Questionnaire

در دوران پس از جنگ جهانی دوم، تغییر را یک پدیدهی ناپایدار می دانستند. در آن زمان،

تغییر را عاملی می دانستند که شرایط عادی را آشفته می سازد. بر این باور، کارشناسان به سازمانها به عنوان محیطهای نسبتاً پایدار می نگریستند که گه گاه موج تغییرآرامش آنها را بر هم می زند. این دیدگاه در الگوی معروف فرآیند تغییر که لوین (1951) آن را طراحی نموده است، منعکس شده است. لوین تغییر را گذر از سه مرحله تعریف نمود: 1. خروج از انجماد 2. تغییر 3. انجمادمجدد بنابراین سازمان ها، برای تغییر، باید در مرحله اول از وضعیت تعادل نسبی خارج شوند و به عبارتی از حالت انجماد درآیند. در این مرحله تحرکاتی برای جدا شدن از هنجارها و سنت های سازمانی صورت می گیرد. در مرحله دوم باید آنچه را که نیاز به تغییر داشته، دگرگون سازند و در واقع تغییر را اعمال کنند و سرانجام در مرحله سوم وضعیت جدید را تثبیت نمایند. تثبیت وضعیت جدید به اندازه ی مرحله ی دوم اهمیت دارد. در مرحله سوم، سازمان باید با شرایط جدید تطابق یابد. این الگو هنوز هم برای بسیاری از مدیران، بهترین الگو محسوب می شود.

امروزه با شتاب یافتن تحولات، الگوی سنتی تغییر به صورتی که بیان شد، به تدریج کارایی خود را از دست داده است. این الگو که زیربنای اکثر نظریات سازمانی تغییر سازمانی را تشکیل می دهد، در سال های اخیر دچار دگردیسی ماهیتی شده است. دلیل این امر را باید در تغییر تلقی از تغییر جستجو کرد. امروزه، بر خلاف سال های پس از جنگ جهانی دوم، تغییر به عنوان پدیده ای پایدار و مستمر شناخته می شود. با این تلقی، سازمانها تغییر را پدیده ای می شناسند که جزء لاینفک سازمان و به طور کلی کسب و کار است. با توجه به این موضوع، بسیاری از کارشناسان، سازمان کنونی را که خصوصیاتی همانند سازمان با ثبات گذشته را دارد، تغییر پذیر و آشفته توصیف می نمایند.  تغییر سازمانی به پذیرفتن یک عقیده، نظر یا رفتار جدید به وسیله یک سازمان تعریف شده است. سازمان‌ها تحت تاثیر شرایط داخلی یا محیط بیرونی خود، پیوسته در معرض تغییر هستند. تغییر پاسخ به برخی فرصت‌ها یا رفتارهای مهم و پر اهمیت که از خارج از سازمان ناشی می‌شود، تعبیر شده است.

پرسشنامه نگرش به تغییر سازمانی (AOCQ) توسط دونهام و همکاران در سال 1989 ساخته شده و توسط رشیدی در ایران ترجمه و مورد استفاده قرار گرفته است.  پرسشنامه نگرش نسبت به تغییر سازمانی شامل 18 سوال می باشد. این پرسشنامه، نگرش افراد را نسبت به تغییر سازمانی اندازه گیری می کند و آزمودنی باید پاسخ مورد نظر با عددی که بیشتر بیانگر احساس وی است، مشخص کند. گویه های این پرسشنامه مشخص می نماید که هر کارمند چه نگرشی نسبت به اعمال تغییرات در سازمان دارد. در این مقیاس، نگرش در سه بعد عاطفی، شناختی و رفتاری، مورد توجه قرار گرفته است. کاربرد این پرسشنامه د رموقعیت های سازمانی و تحقیقاتی، از اهمیت بالایی برخوردار باشد.

همراه با7مقاله مرتبط رایگان

این ین پرسشنامه دارای روایی و پایایی و روش نمره گذاری است و در قالب نرم افزار ورد نوشته شده و قابل ویرایش است.

[zarinpalpaiddownloads id="568"]

برای مشاهده لیست همه ی  پرسشنامه های استاندارد لطفا همین جا روی پرسشنامه استاندارد کلیک فرمایید.

برای دسترسی به مطالب جالب در مورد موفقیت در زندگی و کسب و کار روش تحقیق، SPSS، انواع پرسشنامه و همچنین آگاهی از به روز شدن سایت در کانال تلگرامی ما عضو شوید.

کانال تلگرام

 

 



تاریخ : یکشنبه 97/4/31 | 2:38 عصر | نویسنده : ابوبکر عزیزی مقدم | نظر
آیریس مرداک می گفت علت اینکه ما اخلاقی زندگی نمی کنیم این است که دو توهم داریم:یکی توهم اینکه فکر می کنیم تافته جدابافته ای هستیم و به تعبیر مرداک فکر می کنیم که فقط به لحاظ زیست شناختی مثل دیگران هستیم،با اینکه هیچکس تافته جدا بافته نیست،از این رو مثلا می گویم تو حق نداری به من دروغ بگویی اما اگر من دروغ بگویم اشکالی ندارد،این توهم است چون خلاف واقعیت است و همه به لحاظ زیست شناختی،ذهنی،روانی و حقوق و تکالیف و شان در شبکه مناسبات اجتماعی مثل هم هستیم و تا این برابری جویی را نپذیریم اخلاقی زندگی نخواهیم کرد.توهم دیگر این است که فرد گمان می کند آثار و نتایج افعال بر دیگران با آثار ونتایج آنها برخودش فرق میکند و از این نظر اخلاقی زندگی نمی کند،یعنی می فهمد که اگر کاری که او با دیگران کرد دیگران با او کنند برایش درد و رنج  می آورد،ولی فکر می کند کاری که او با دیگران می کند برایشان درد و رنج نمی آورد.اینها شوخی نیست شما اطراف خودتان را نگاه کنید فراوان از این چیزها می بینید.


تاریخ : شنبه 97/4/30 | 6:47 عصر | نویسنده : ابوبکر عزیزی مقدم | نظر

7 علامت که نشان می‌دهند شغل اشتباهی دارید

 افرادی زیادی هستند که به شغل های نامناسب، بدون آینده ای مشغولند و نشانه های مسلم اشتغال نامناسب را در ادامه بخوانید:

اگر به شما نگویند که آینده چه خواهد بود، هیچ آینده ای وجود ندارد:

هیچ دلیلی خوبی برای پنهان کردن آینده درخشان کارخانه یا شرکت خودتان ، وجود ندارد.

برای کار شما اعتباری قایل نمی شوند:

این یک نشانه بسیار بد است، همه توضیحات ممکن به ضرر شماست.

چیز بیشتری برای یادگیری شما وجودندارد:

هر شغلی باید آینده ای داشته باشد. اگر هیچ فرصتی برای کسب مهارت یا دانش جدیدی وجود ندارد، این شغل به بن بست می رسد. " اگر شما باهوش ترین فرد اتاق باشید، در اتاقِ اشتباه هستید."

رهبری ضعیف بدون هیچ چشم انداز، استراتژی یا توانایی اجرایی:

این زمانیست که کشتی شما در حال غرق شدن است.

آنها می گویند که مسئولیت اصلیشان، ارزش سهام است:

مسئولیت ارزش سهام برعهده هیات مدیره است. رهبرهای قدرتمند بر محصولات ، مشتریان و بیشتر از همه چیز، بر کارمندانشان تمرکز می کنند. اولویت داشتن ارزش سهام ،یک نشانه بارز از سطح فکر پایین است.

مدیرتان راهنمایی و فیدبک لازم را ارائه نمی کند یا علاقه کمی به کاری که شما انجام می دهید دارد:

سوال های کافی نمی پرسد، زمان زیادی با شما صرف نمی‌کند یا بدتر ، از شما دوری می‌کند.

مدیرتان، شما و تصمیمات شما را موشکافی می‌کند.

فرقی نمی‌کند ، چه اعتماد نداشتن باشد یا کنترل بیش از حد.

تعداد مواردی که در بالا آمد و شامل حال شما می شود را بشمارید. اگر یک مورد هم وجود داشت به معنای هشدار است. اگر بیش از یک نشانه بود، وقت آن است که خودتان به فکر بیافتید . ممکن است پیشنهاد کار دیگری هم از کارفرمای فعلی دریافت کنید. به آن توجه نکنید و برای یک سفر بی بازگشت بلیت دو طرفه تهیه نکنید. پول اضافه هیچ کدام از شرایط بالا را تغییر نخواهد داد.

وقتی از افراد پیر پرسیده می شود که از چه چیزهایی پشیمان هستند، بزرگترین پشیمانی آنها درباره کارهایی نیست که انجام داده اند. بلکه درباره کارهایی ست که انجام نداده و فرصت هایی که از آنها استفاده نکرده اند، و به دنبال رویاهایشان نرفته اند.

ما مسئول آینده خودمان هستیم، زندگی کوتاه تر از آنست که آن را صرف انجام کارهایی کنید که دوست ندارید.

منبع: مجله موفقیت



تاریخ : شنبه 97/4/30 | 6:3 عصر | نویسنده : ابوبکر عزیزی مقدم | نظر

هدف زندگی شادی است

??وقتی به این نکته رسیدم که هدف عمده من این است که شادی را پیدا کنم و آن را تجربه کنم، آنگاه فقط کارهایی را انجام دادم که برایم همراه با لذت و شادی بود.


??وقتی از گربه ام نگه داری می کنم شاد می شوم. وقتی در طبیعت قدم می زنم لذت می برم. به همین خاطر همیشه دلم می خواهد در همین وضعیت باشم، یعنی کاری که از آن لذت می برم انجام دهم.


??شما هم کارهایی را که برایتان لذتبخش است انجام دهید. اگر درست نمی دانید که چه کاری مایه شادمانی و لذت تان می شود از خود بپرسید: "از چه کاری لذت می برم؟" و آنگاه اراده کنید و همان کار را انجام دهید تا ارضا شوید.


??قانون جذب نیز از شما حمایت می کند و چیزهای لذتبخش و شرایط و موقعیت های شادی آور را به زندگی شما می ریزد تا زندگی تان سرشار از سعادت و بهروزی شود.



تاریخ : پنج شنبه 97/4/28 | 8:3 عصر | نویسنده : ابوبکر عزیزی مقدم | نظر

سیستم آموزشی فنلاند در سی و چند سال توانست از پایین ترین جایگاه عملکرد بین المللی به بهترین جایگاه برسد.
ادامه مطلب...

تاریخ : چهارشنبه 97/4/27 | 11:38 عصر | نویسنده : ابوبکر عزیزی مقدم | نظر

هارت‌های ارتباطی در راه تولید ثروت

به نظر می رسد باید روی زبان فارسی بیش از اینها کار شود. متخصصان ادبیات فارسی و زبان شناسی، بیایند روی این حوزه هم کار و زبان فارسی را برای دنیای امروز، غنی تر کنند. هفتصد هشتصد سال پیش که مولانا و سعدی و حافظ را داشته ایم، اوج زبان فارسی بوده است، ولی آیا زبان دنیا در هفتصد سال پیش مانده است؟ ظاهرا زبان ما در همان دوران مانده است. الان فرهنگستان ادب فارسی وجود دارد، به جای اینکه روی واژه هایی مانند کامپیوتر که دیگر میان مردم رایج شده است، کار کنند، بیایند و زبان را برای ارتباط برقرار کردن بهتر مردم با هم، غنی تر کنند. ادامه مطلب...

تاریخ : دوشنبه 97/4/25 | 3:51 عصر | نویسنده : ابوبکر عزیزی مقدم | نظر

عبارات_طلایی_قانون_جذب

من خودم را در وفور نعمت در نظر می آورم و زندگی ام را به گونه ای نیرومند و آگاهانه از طریق قانون جذب مشخص می کنم .
من خودم قوی ترین مغناطیس عالم هستم !
من قدرت جاذبه ای در درون خودم دارم که از هر چیز دیگری در این دنیا قوی تر است .
قانون جذب صرفا" هر آنچه را بر آن متمرکز شوم و در موردش فکر کنم ، بر من منعکس می کند .
هم اکنون هر فکرم را در لفاف عشق می پیچم ، همه چیز و همه کس را دوست دارم و زندگی ام با قانون عشق که در واقع همان قانون جذب است ، متحول می شود.



تاریخ : یکشنبه 97/4/24 | 6:51 عصر | نویسنده : ابوبکر عزیزی مقدم | نظر
مطالب قدیمی تر


  • paper | خرید لینک انبوه | خرید بک لینک ارزان
  • بک لینک با کیفیت | فال تاروت عشق