مرداد 98 - پرسشنامه / مبانی نظری و پژوشی/ Spss
سفارش تبلیغ
صبا ویژن

پرسشنامه سبک زندگی ارتقاء دهنده سلامت والکر(LSQ)-

سبک زندگی هر فرد بر سلامت او ت أثیر دارد و فعالیت های ارتقاء دهنده سلامت و شیوه زندگی بهداشتی، استراتژی های اصلی تسهیل و حفاظت از سلامتی هستند . اطلاعات کمی درباره رفتارهای ارتقاء دهنده سبک زندگی در جامعه ایرانی وجود دارد . با توجه به این که سبک زندگی در ایران در حال تحول است و ارتقاء سلامت با توجه به نقش برجسته آن درمراقبت های بهداشتی مورد توجه روز افز ون است . متاسفانه ابزار بومی مناسبی برای انداز ه گیری رفتارهای ارتقاء دهنده سلامت وجود ندارد(محمدی زیدی و همکاران ،1390). این پرسشنامه دارای 54 سؤال است و هدف آن اندازه گیری رفتارهای ارتقاء دهنده سلامت (تغذیه، ورزش، مسئولیت پذیری در مورد سلامت، مدیریت استرس، حمایت بینفردی، خودشکوفایی) است. به همراه 5 مقاله مرتبط رایگان این پرسشنامه دارای روایی و پایایی و روش نمره گذاری است و در قالب نرم افزار ورد نوشته شده و قابل ویرایش است

به همراه 1 مقاله مرتبط رایگان

                                                              جهت دریافت این پرسشنامه کلیک فرمائید.

برای مشاهده لیست همه ی  پرسشنامه های استاندارد لطفا همین جا روی پرسشنامه استاندارد کلیک فرمایید.

برای دسترسی به مطالب جالب در مورد موفقیت در زندگی و کسب و کار روش تحقیق، SPSS، انواع پرسشنامه و همچنین آگاهی از به روز شدن سایت در کانال تلگرامی ما عضو شوید.

کانال تلگرام موفقیت



تاریخ : سه شنبه 98/5/8 | 11:8 صبح | نویسنده : ابوبکر عزیزی مقدم | نظر

پرسشنامه رفتار یادگیرنده در تدریس اثربخش استاد

 

در دنیای کنونی، آموزش عالی از اهمیت فوق‌العاده‌ای برخوردار است. هر کشوری با داشتن سیستم آموزش عالی مؤثر و اثربخش می‌تواند گام‌های مؤثری در ابعاد مختلف سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی بردارد و موجبات توسعه پایدار کشور را فراهم سازد. می‌توان اذعان داشت که برنامه‌های درسی موتور محرکه هر نظام آموزشی‌ای است و از اهمیت چشمگیری برخوردار هستند و بر اساس آن‌هاست که می‌توان در خصوص کم و کیف یک سیستم آموزشی در هر دوره و پایه‌ای اظهارنظر نمود و به ارزشیابی آن پرداخت. کشورهایی که توانسته باشند در زمینه طراحی، تدوین و اجرای مناسب این برنامه‌های درسی عملکرد بهتری داشته باشند، بی‌شک در تربیت نیروی انسانی نیز عملکرد به‌مراتب بهتری خواهند داشت. یکی از مهم‌ترین عناصر برنامه‌های درسی که اغلب نظریه‌پردازان این حوزه به آن اشاره نموده‌اند، تدریس است. درواقع طراحی و برنامه‌ریزی اتفاقات تدریس همواره یکی از وظایف کار متخصصان برنامه درسی است. تدریس ازجمله موضوعاتی است که از گذشته تا به امروز جزو دغدغه‌های اساسی پژوهشگران و نظریه‌پردازان تعلیم و تربیت در سرتاسر جهان بوده است. هنگامی‌که سخن از آموزش‌وپرورش یا آموزش عالی به میان می‌آید، مفاهیمی همچون معلم و به‌ویژه تدریس به‌مراتب بیشتر از سایر متغیرهای مربوط نمایان می‌شوند تا آنجا که حتی عده‌ای تدریس را مترادف با آموزش‌وپرورش تلقی کرده‌اند (فتحی آذر، 1391). یادگیری به‌عنوان یکی از مهم‌ترین هدف‌های تربیتی، محصول تدریس است. به‌عبارت‌دیگر اگر تدریس منجر به یادگیری نگردد، می‌توان ادعا نمود که اصلاً تدریسی نیز صورت نگرفته است.

این پرسشنامه دارای 7 سوال بوده و هدف آن ارزیابی رفتار یادگیرنده در تدریس اثربخش استاد (رفتار مثبت یا منفی) – از دیدگاه اساتید می باشد.

 

به همراه 4 مقاله مرتبط رایگان

                                                              جهت دریافت این پرسشنامه کلیک فرمائید.

برای مشاهده لیست همه ی  پرسشنامه های استاندارد لطفا همین جا روی پرسشنامه استاندارد  کلیک فرمایید.

برای دسترسی به مطالب جالب در مورد موفقیت در زندگی و کسب و کار روش تحقیق، SPSS، انواع پرسشنامه و همچنین آگاهی از به روز شدن سایت در کانال تلگرامی ما عضو شوید.

کانال تلگرام موفقیت



تاریخ : دوشنبه 98/5/7 | 10:53 عصر | نویسنده : ابوبکر عزیزی مقدم | نظر

 

پرسشنامه زمینه‌یاب ارزش‌های ازدواج (دلخومش و همکاران، 1386)

تغییرات خانواده همواره مورد توجه اندیشمندان و صاحبنظران علوم اجتماعی بوده است. این درحالی است که خانواده در جهان امروز، بیش از گذشته در معرض تغییر و دگرگونی است. «پژوهش های جامعه شناختی نشان می دهد که تغییر جوامع، ماهیت خانواده را تغییر داده است. انتظارات، پیش فرض ها درباره خانواده بطور مداوم در حال تغییر است و غیر ممکن است خانواده را بعنوان واحد جدا از گستره توسعه در ماهیت و ساختار جامعه مطالعه و بررسی کرد. ازدواج و گزینش همسر از مهم ترین شاخص های تحرک اجتماعی در هر جامعه است. گذار جامعه ایرانی از نظم سنتی به مدرن و تجربه حیات ملازم با آن، امروزه با تغییر شیوه های همسرگزینی و الگوهای نوین ازدواج از شکل سنتی به مدرن باعث تغییر در ارزش های ازدواج شده است. 

این پرسشنامه دارای 46 سوال است و توسط دلخموش و همکارانش (1386) طراحی و اعتبار سنجی شده است.

 

به همراه 3 مقاله مرتبط رایگان

                                                              جهت دریافت این پرسشنامه کلیک فرمائید.

برای مشاهده لیست همه ی  پرسشنامه های استاندارد لطفا همین جا روی پرسشنامه استاندارد  کلیک فرمایید. 

برای دسترسی به مطالب جالب در مورد موفقیت در زندگی و کسب و کار روش تحقیق، SPSS، انواع پرسشنامه و همچنین آگاهی از به روز شدن سایت در کانال تلگرامی ما عضو شوید.

کانال تلگرام موفقیت



تاریخ : دوشنبه 98/5/7 | 4:42 عصر | نویسنده : ابوبکر عزیزی مقدم | نظر

چگونه فرزندانی مستقل و با اعتماد‌به‌نفس تربیت کنیم؟

تربیت فرزند، یکی از مسائل مهم و مورد توجه والدین است. قبل از هر چیز باید این را بدانیم که کودک لوح سفیدی نیست که ما به عنوان والدین بتوانیم هرآن چه می‌خواهیم بر آن نقش بزنیم. هر کودک با ذخیره‌ای از ژن‌ها و خلق و خوی مخصوص خود به دنیا می‌آید و این باعث می‌شود هیچ گاه دو کودک مشابه هم نباشند.

این وظیفه والدین است که توانمندی‌ها و ظرفیت‌های کودک خود را تشخیص دهند و فرزندشان را فقط با خودش مقایسه کنند نه با هیچ کودک دیگری. با این حال برای داشتن کودکی شجاع و مستقل، بدون وابستگی غیرضروری به خانواده که بتواند از پس کار‌های خود برآید، باید اعتماد به نفس او را تقویت کرد. در ادامه نکاتی در همین خصوص بیان می‌شود.

بی قید و شرط عشق بورزید

زمانی که کودک‌تان را صرف‌نظر از مشکلات، ضعف‌ها، اخلاق و توانمندی‌هایش بپذیرید، به او بیشترین کمک را کرده‌اید. اعتماد به نفس کودک در عشق بی قید و شرط شکوفا می‌شود، این‌که او را با وجود خطا‌ها و اشتباهاتش دوست داشته باشید و کودک متوجه این احساس بشود. اجازه بدهید فرزندتان عشق شما را حس کند. او را در آغوش بگیرید، ببوسید و فراموش نکنید به او بگویید که چقدر دوستش دارید. هنگامی که مرتکب اشتباه یا خطایی می‌شود، مراقب باشید تذکرتان درباره رفتار اشتباهش باشد نه خود کودک. این مسئله کمک زیادی به افزایش اعتماد به نفس کودکتان خواهد کرد.

الگوی مثبتی برایش باشید

اگر مایلید فرزندی شجاع و با اعتماد به نفس داشته باشید، قبل از هر چیز باید رفتارهایتان با اعتماد به نفس باشد. به یاد داشته باشید کودکان از رفتار‌های ما می‌آموزند نه گفتار‌های ما؛ بنابراین در بسیاری از تصمیم‌های روزانه‌تان به خصوص آن‌هایی که در حضور فرزندتان گرفته می‌شود، به این موضوع توجه کنید.

فعالانه به او گوش کنید

زمان‌هایی را به گوش دادن به صحبت‌های فرزندتان اختصاص دهید. زمانی که نیاز دارد تا با شما گفتگو کند، به طور کامل به او گوش دهید. به کودک‌تان کمک کنید تا احساساتش را ببیند و برای‌شان نام بگذارد. با پذیرفتن بدون قضاوت احساساتش به احساسات او اعتبار ببخشید و نشان دهید برای چیزی که می‌خواهد بگوید ارزش قائل هستید. کودک نیاز دارد احساس کند افکار، احساسات، نظرات و خواسته‌هایش مهم هستند.

به او اجازه اشتباه کردن بدهید

کودکان نیز مانند بزرگ سالان امکان دارد اشتباه بکنند. بخش مهمی از شکل‌گیری اعتماد به نفس کودکان به انتخاب‌های مستقل آنان بستگی دارد. حتی اگر این انتخاب‌ها درست و به جا نباشند. مطمئن باشید بعد از چند بار، انتخاب‌هایش بهتر خواهد شد و تا زمانی که خطری جدی او را تهدید نمی‌کند، بگذارید تا خودش عواقب تصمیم‌هایش را بچشد.

محدودیت‌ها را به او آموزش دهید

کودک‌تان را با دنیای واقعی آشنا کنید. در دنیای واقعی همه ما با محدودیت‌هایی در هر حوزه از زندگی‌مان سر و کار داریم. چند قانون منطقی و منصفانه برای کودک خود وضع کنید و در اجرای آن‌ها کوتاه نیایید و سختگیرانه پیگیر اجرایی شدن شان باشید. فرضا اگر برای دوچرخه‌سواری قانون گذاشتن کلاه ایمنی را دارید، اجازه ندهید بدون کلاه دوچرخه‌سواری کند، چون در دنیای واقعی احتمال آسیب دیدن وجود دارد. کودک وقتی دریابد که قوانین وضع شده محلی برای چانه زدن ندارد، احساس امنیت بیشتری می‌کند و به زودی خود را با آن‌ها وفق می‌دهد. نکته مهم این که بکوشید با ثبات، واضح و منصف باشید.

 

بگذارید خطر کند

به فرزندتان بیاموزید که حتی اگر به نتیجه دلخواهش نرسید، این‌که راه مورد علاقه‌اش را انتخاب کرده و برای رسیدن به آن تلاش کرده، ارزشمند است. به او بیاموزید افرادی که اعتماد به نفس بالایی دارند هم ممکن است اشتباه کنند و این هیچ اشکالی ندارد. به عبارتی بگذارید گاهی خطر کند و تصمیم‌های چالش برانگیز بگیرد.

کمال گرا نباشید

کمال‌گرایی یکی از بزرگ‌ترین موانع برای شروع هر کاری است. افراد کمال‌گرا آن قدر نگران نتیجه بی عیب و نقص هستند که ترجیح می‌دهند هیچ کاری نکنند تا مرتکب اشتباهی هم نشوند. برای این‌که فرزندتان را از آسیب کمال گرایی مصون بدارید، ابتدا باید خودتان کمال گرایی را کنار بگذارید و سپس مراقب باشید این تفکر، روی ارتباط‌تان با کودک تاثیر نگذارد.

به او حق انتخاب بدهید

به فرزندتان برحسب سنش حق انتخاب در امور مربوط به خودش را بدهید. فرضا با گذاشتن چند گزینه اجازه دهید تا لباس‌هایش را خودش انتخاب کند. این‌که کودک شما گاهی خلاف سلیقه شما لباس بپوشد، خیلی بهتر از آن است که همواره مطابق میل شما باشد. همچنین اجازه بدهید او برای حل مشکلاتش تلاش کند.

فرزندتان با حل مشکلاتش، اعتماد به نفسش تقویت می‌شود و به توانمندی‌هایش پی می‌برد بنابراین برای آسایش خودتان سعی نکنید همه کار‌ها و مشکلاتش را خودتان حل کنید.

منبع: روزنامه خراسان - ریحانه نوذریان

 



تاریخ : دوشنبه 98/5/7 | 12:23 عصر | نویسنده : ابوبکر عزیزی مقدم | نظر

پرسشـنامه مـدیریت اسـلامی مسـاح و همکاران (1390)

مدیریت در یک تعریف، دانش و هنری است که انسان و منابع انسانی را در جهت رسیدن به یک هدف خاص از طریق برنامه ریزی ، سازماندهی و کنترل و نظارت، یاری می کند.
عناصر مهم موجود در این تعریف، انسان، هدف خاص، برنامه ریزی، سازماندهی، کنترل و نظارت است. یک مدیر اسلامی باید این پارامتر ها را در سازمان خود به نحوی تبیین کند که نه تنها با اسلام و مبانی اسلامی منافات نداشته باشد بلکه با آن سازگاری نیز داشته باشد.
مدیر در اسلام کسی است که در درجه اول، خود او با خدا ارتباط خوبی داشته و خدا در زندگی او پررنگ است. او شیوه برخورد با انسان ها و قشر های مختلف را می داند و از یک جامعه شناسی اسلامی صحیح برخوردار است. می داند که با یک مستضعف چگونه بر خورد کند و با یک انسان مغروری که به دارایی خود می نازد چگونه رفتار نماید. پیامبر اسلام و امیر المؤمنین علیهم السلام کسانی را برای مدیریت انتخاب می کردند که با تقواتر باشند.
یک مدیر مسلمان کسی است که تمام آن چه به امانت دست او داده اند را از طرف خدا و امانت خدا می داند. با این دیدگاه، دیگر اساس کار یک مدیر روشن می شود. او همه کارمندان را بندگان خدا می داند که خدا آنان را برای مدت کوتاهی و به جهت امتحان زیر دست او قرار داده است.

این پرسشـنامه  توسط  مسـاح و همکاران (1390)  طراحی و اعتبار سنجی شده و دارای 126 سوال است.

 

به همراه 2مقاله مرتبط رایگان

                                                              جهت دریافت این پرسشنامه کلیک فرمائید.

برای مشاهده لیست همه ی  پرسشنامه های استاندارد لطفا همین جا روی پرسشنامه استاندارد کلیک فرمایید.

برای دسترسی به مطالب جالب در مورد موفقیت در زندگی و کسب و کار روش تحقیق، SPSS، انواع پرسشنامه و همچنین آگاهی از به روز شدن سایت در کانال تلگرامی ما عضو شوید.

کانال تلگرام موفقیت



تاریخ : جمعه 98/5/4 | 10:48 صبح | نویسنده : ابوبکر عزیزی مقدم | نظر

مقیاسپرخاشگریوخشمرقابتیدرورزشکاران (ماکسول و موریس، 2007)

Competitive Aggressiveness andm Anger Scale

عرصة ورزش محل بروز انواع رفتارهایی است که در برخی مواقع از منظر تماشاگر یا حتی خود ورزشکار قابل قبول نیست. در این زمینه، پرخاشگری در ورزش چنین تعریف شده است: هرگونه رفتار عمدی به سمت حریف، مسئولان، هم تیمی ها یا تماشاگران، که در قوانین رسمی رقابت قانونی شمرده نمی شود و فرد به پرهیز از چنین رفتاری تشویق می شود)ماکسول، 2003).  از طرف دیگر، خشم به عنوان نوعی ارزیابی ذهنی تعریف شده است که با افزایش انگیختگی فیزیولوژیکی باعث به خطر افتادن سلامت جسمانی و روانی فرد می شود. پژوهش ها نشان داده اند که پرخاشگری اجرای ورزشکار را تسهیل نمی کند.

مقیاس12گویه ایخشموپرخاشگریرقابتیتوسطماکسولوموریس(1007)  طراحیشدهاست. هدفاینپرسشنامه شناسایی افرادیاستکهمستعداحساساتخشمگینانهوپرخاشگرانههستند.

 

به همراه 5مقاله مرتبط رایگان

                                                              جهت دریافت این پرسشنامه کلیک فرمائید.

برای مشاهده لیست همه ی  پرسشنامه های استاندارد لطفا همین جا روی پرسشنامه استاندارد کلیک فرمایید.

برای دسترسی به مطالب جالب در مورد موفقیت در زندگی و کسب و کار روش تحقیق، SPSS، انواع پرسشنامه و همچنین آگاهی از به روز شدن سایت در کانال تلگرامی ما عضو شوید.

کانال تلگرام موفقیت



تاریخ : چهارشنبه 98/5/2 | 8:38 عصر | نویسنده : ابوبکر عزیزی مقدم | نظر

الگوی یاران در یادگیری

این الگو به صورت ترکیبی با سایر الگوها به کار برده  می شود و می توان این الگو را زیر بنای الگوهای فعال مبتنی بر کارهای گروهی دانست . در این الگو دانش آموزان با استفاده از تعامل گروهی ،یکدیگر را در امر یاد گیری کمک می نمایند .

 مراحل اجرای الگوی یاران در یادگیری :

1- تشکیل گروه ها :در این مرحله کلاس را به صورت گروه های چهار نفری(ضعیف  متوسط ، قوی )گروه بندی می نماید .

2-طرح سوال یا فعّالیّت مورد نظر :در این مرحله معلّم سوال یا مسئله ی مورد نظر را مطرحمی کند

3-فکر کردن به صورت انفرادی :دانش آموزان به صورت انفرادی در مورد سوال مطرح شده به  تفکر می پردازند

4-نوشتن و یاد داشت افکار و نظرات به صورت انفرادی : هر یک از فراگیران نظرات خود را در باری جواب سوال مورد نظر روی برگه یاد داشت می کنند .

5-یاد داشت افکار و نظرات در گروه های دو نفری :در این مرحله دانش آموزان در زیر مجموعه ی گروه که به صورت دو نفری می باشند نظرات خود را بیان می کنند و در مورد آنها بحث و تبادل نظر می کنند و نظرات افراد یادداشت می شود

6-      بحث و تبادل نظر و یادداشت افکار و نظرات در گروه اصلی (گروه های چهار نفری )

7-     ارائه ی چگونگی انجام فعّالیّت ها  و نظرات هر گروه توسط نماینده ی گروه به کلاس

8-     نقد وبررسی فعّالیّت ها ونظرات ارائه شده توسط گروه های دیگر

9- جمع بندی ونتیجه گیری توسط معلّم با مشارکت دانش آموزان

 

نکات مهم در مورد این الگو :

1-معلّم باید در زمان انجام فعّالیّت ها توسط فراگیران ،بر کار آن ها نظارت داشنه باشد وآن ها را راهنمائی وهدایت نماید

2-آنچه بیشتر در ارزشیابی این الگو مد نظر است ،فعّالیّت وتعامل گروهی دانش آموزان می باشد نه نتیجه کار آن ها

3- این الگو را با توجه به موقعیت دانش آموزان وکلاس می توان تغییر داد تا نتایج بهتری حاصل شود

ادامه روش یاران در یادگیری

4- از این روش تقریباً در تمامی دروس می توان استفاده نمود   

5- نمونه موضوعات مورد استفاده از این الگو در درس فارسی:

الف- یافتن جواب تمرینات پایان درس ها  

ب- پیدا کردن جواب پرسش های شفاهی پایان دروس

ج- معنی کردن لغات

د- معنی کردن اشعار و متون نثر

هـ- نوشتن شرح حال بزرگان ادب فارسی

م- روخوانی متون نظم و نثر

ی- تعیین قافیه و ردیف و آرایه های ادبی به کار رفته در اشعار و

 



تاریخ : چهارشنبه 98/5/2 | 11:7 صبح | نویسنده : ابوبکر عزیزی مقدم | نظر

پرسشنامهمهارتهایارتباطی (وکیلیوهمکاران )

در میان مجموعه مهارتهای زندگی، شاید بتوان گفت مهارتهای ارتباطی بیش از سایر مهارتها مورد توجه قرار گرفته و معمولاً در سازمان‌ها و محیط‌های کسب و کار هم، منابع قابل توجهی صرف آموزش دادن و یاد گرفتن مهارتهای ارتباطی و دانش ارتباطات می‌شود.مهارت‌ های ارتباطی به توانایی انتقال اطلاعات به دیگران به طور موثر و کارآمد گفته می‌شود که می‌تواند ارتباطات فردی و تجاری فرد را بهبود بخشیده و موجب شود رضایت از زندگی و کیفیت زندگی فرد بالا رود. این مهارت‌ های ارتباطی است که تاثیرگذاری ارتباط را تعیین می‌کند.اینپرسشنامهتوسطوکیلیوهمکاران 1391 تهیهشده و  دارای 7 مقیاسمیباشد.

 

به همراه 1مقاله مرتبط رایگان

                                                              جهت دریافت این پرسشنامه کلیک فرمائید.

برای مشاهده لیست همه ی  پرسشنامه های استاندارد لطفا همین جا روی پرسشنامه استاندارد کلیک فرمایید.

برای دسترسی به مطالب جالب در مورد موفقیت در زندگی و کسب و کار روش تحقیق، SPSS، انواع پرسشنامه و همچنین آگاهی از به روز شدن سایت در کانال تلگرامی ما عضو شوید.

کانال تلگرام موفقیت



تاریخ : سه شنبه 98/5/1 | 2:44 عصر | نویسنده : ابوبکر عزیزی مقدم | نظر
مطالب جدید تر


  • paper | خرید لینک انبوه | خرید بک لینک ارزان
  • بک لینک با کیفیت | فال تاروت عشق